Våra kurser


Vi jobbar med positiv förstärkning där vi belönar de önskade beteendet. På så sätt tycker hunden det är mycket roligare och ni får en fin relation. Kurserna är individanpassade på så sätt att övningarna går att göra svårare/lättare beroende på kursdeltagarnas erfarenheter.

Välkommen att boka din plats på kursen!

Fortsättningskurs        

En kurs som tar dig och din hund till nästa steg. Har du gått valp/grundkursen tidigare så är denna kurs ett utmärkt sätt att utvecklas tillsammans med din hund. 
Denna kurs innehåller kontaktövningar, massage/stretching, passivitetsträning, hundmöten, koppelträning och mycket mer. Här får du och din hund de rätta verktygen för att ha en trevlig vardag tillsammans. Passar även de ekipage som lämnat valpstadiet och är nyfiken på att lära sig mer om hundträning. 

Kursplats: Muskus 33
Datum: Tisdagar v.35, 36, 37 & 38.
Tid: 18.30
Pris: 1000 kr
Varmt välkommen med din anmälan! 
070-2795395

Äventyrsdag

Här lämnar vi allt vad lydnad heter hemma och plockar fram det äventyrliga i oss . Inga krav, inga måsten, inga mål förutom att ha riktigt roligt tillsammans. Vi surfar, paddlar, vandrar upp på Falkberget, gemensam matlagning över öppen eld och avslutar med ett dog-zen pass med fantastisk utsikt. Detta får ni inte missa! 

Vill du följa med?

Datum: 13/7 kl 9.00
Plats: Muskus 33
Pris: 500 kr. I priset ingår mat och fika, Kanot/kajak, SUP-bräda finns att låna. 
Välkommen med din anmälan!
070-2795395

Valp/grund kurs

Valp/grundkurs för dig som skaffat valp och vill få de rätta verktygen till en bra relation och vardag. Även för dig med den vuxna hunden som inte gått kurs tidigare och är intresserad av att lära dig mer om bland annat inlärning, utvecklingsfaserna, kontaktövningar, hantering, inkallning och mycket mer. 

Kursplats: Muskus 33
Datum: 23/7, 30/7, 6/8 & 13/8 
Tid: 18.30
Pris 1000 kr
Varmt välkommen med din anmälan eller frågor till: 070/2795395
 

Hört från deltagarna

En mycket bra och lärorik kurs. Genom kursens gång får du och din hund lära er många bra övningar som du kan ta me dig hem och utveckla i vardagen. Kursen bidrar även till att eran relation stärks genom olika kontaktövningar.
                                                       -Sarah
 

"I särklass den bästa, mest inspirerande valpkurs jag varit på, och jag har varit på fler än en" 
                                                       - Maria