Våra kurser


Vi jobbar med positiv förstärkning där vi belönar de önskade beteendet. På så sätt tycker hunden det är mycket roligare och ni får en fin relation. Kurserna är individanpassade på så sätt att övningarna går att göra svårare/lättare beroende på kursdeltagarnas erfarenheter.

Välkommen att boka din plats på kursen!

Draghundskurs       

Nu går vi mot ljusare tider vilket innebär mer dagar ute i naturen. Den bästa tiden är här för oss dragintresserade och nu finns möjligheten att gå en helgkurs där vi fokuserar på dragträning och allt som de hör till.  Vi går igenom allt från försäsongsträning, massage, tillverkar linor, utrustning, prova på drag, vad man ska tänka på under och efter träning och en massa mer. Vi avslutar helgen med en gemensam tur med lite fika och tillagning av mat över öppen eld. Har valt att inte skriva sluttid för dagarna då det helt och hållet beror på hur mycket frågor som dyker upp. Men förbered dig på en helg full med hundsnack! 
Vi kommer att hålla till i Muskus.
Lördag 16/3: Muskus byagård kl 10.00
Söndag 17/3: Muskus 33 kl 10.00
Pris: 900 kr 
Varmt välkommen med din anmälan! 
070-2795395

Hört från deltagarna

"I särklass den bästa, mest inspirerande valpkurs jag varit på, och jag har varit på fler än en" 
                                                       - Maria

En mycket bra och lärorik kurs. Genom kursens gång får du och din hund lära er många bra övningar som du kan ta me dig hem och utveckla i vardagen. Kursen bidrar även till att eran relation stärks genom olika kontaktövningar.
                                                       -Sarah